Slide

Slide

Roken moeilijk?     Niet met Borniak

De beste en makkelijkste voor het roken van kazen, vis en worsten. Creëer met de Borniak ovens een onmiskenbare smaak.

De Borniak volledig geïsoleerde rookoven is uitgerust met een verwarmingselement met thermostaat voor het regelen van de constante temperatuur in de rookkamer. De Borniak- rookoven is zeer eenvoudig in gebruik. Zo kan je gemakkelijk de rookgenerator aan en uit zetten en los regelen van de temperatuur.

De rook wordt ontwikkeld door de houtsnippers, die aan het einde van de generator door een verwarmingsspiraal worden verbrand.

We hebben een showroom!

Wil je graag een keer onze rookovens met eigen ogen zien of voelen? Bezoek dan onze showroom in IJmuiden. Hier kan je ook terecht voor vragen en advies.

Interesse? Stuur ons een E-mail of bel ons.

Wat mensen zeggen over Borniak

Great smoker, easy to use with delicious results.

Thorsten Zwieback

Super fijne rookoven waarmee ik als leek ook mijn vlees heerlijk kan klaarmaken. Echt een aanrader

Jack Groot

Snelle levering en vriendelijk advies. Ben blij met de rookoven

Tea Dijk

Deze rookoven is makkelijker te bedienen dan een BBQ. Je legt gewoon je vlees erin, stelt de verwarmingstemperatuur in en start de rookgenerator. Het rookproces is automatisch, je moet de houtsnipperscontainer vullen en het zal minimaal 8 uur lang rook geven. In deze rookoven bereid je heel gemakkelijk je BBQ ribs, pulled pork, hammen, bacon, worstjes en vis.

Chris Walter